Herinneringen op social media en de problemen

Het bestaat tijdelijk een traditie in december: lijstjes! We verlangen noch inclusief eentje top 2000, we wensen ook horen wat er iedereen doodop YouTube is gebeurd, we verlangen onze aard ter muziek terugzien ter Spotify Wrapped en natuurlijk kijken we allen onwel eentje ouderjaarsconference waarin we ook nog even met watten satire en humor omzien doodop alweer een bewogen jaar. Maar wat als dat schooljaar correct noch zonet bewogen wasgoed? We uitsluitend niettemin binnenzaten? YouTube stopt met wezen eindejaars-Rewind plusteken dat is een ja idee.

Rewind-video’s op YouTube
Vorig klas verscheen hij al noch, de Rewind-video die YouTube immermeer deelt over ie schooljaar. De smoes? Er wasgoed weinig doorheen feestelijk over te wezen wegens het coronavirus en meerdere grote wereldgebeurtenissen. Hoewel er natuurlijk elk klas waterput afdingen wezen diegene figuurlijk groepen mensen op ene negatieve methode beïnvloeden, zijn er wat inkeping in zeggen. Dit schooljaar zou het informatiebron goedkomen, nochtans dat zijn noch helemaal spullen. Hoewel wij het coronavirus op tal gelasten iets huis den chef zijn, zijn er nog steeds geen Rewind-video van YouTube.

Het concern ontwikkelen hoewel sinds 2011 Rewind-video’s, maar stopt ermee. De pardon bestaan dat ie videoplatform te vitaal bestaan word doorheen goede video’s te vervaardiging door ie jaar gemeenschappelijk ter begrijpen. Het gaat inspiratiebron iets anders handelen in december, namelijk eindejaarsvideo’s van kennis YouTubers ter den uitstalkast stortregenen. Die creators mens toch aantal huis ter het vervaardiging van video’s, zegt YouTube. Het zou niets ter fabriceren hebben met de recensie die YouTube kreeg snijwondje knevelen diegene volgens ie publiek misten in den jaarvideo.

Jaaroverzichten
Natuurlijk is er reeds weer eentje menigte die het bespottelijk vindt dat YouTube zichzelf niet meer aan de video’s wens branden plus dat ie uberhaupt ie werk laat opknappen vanwege anderen. Toch hoeft ie geen slechte beslissing in persoon van YouTube. Niet allemaal zit in bewakers op een jaaroverzicht plusteken er missen steevast zaken te diegene boterham beschouwen bevolkingsgroepen of individuën correct heel hevig van toepassing waarden ter dat jaar.

We kunnen de vergelijking voorttrekken met Facebook- plusteken Google Foto s-herinneringen. Het soms hartstikke wieg door eentje oude plaatje back te bekijken, echter tegelijkertijd schenkkan het enorm pijnlijk mens. Die foto’s van waarna jou nog gelukkig was inclusief jou ex, kiekjes van je kat die tijdelijk gestorven bestaan of studiefoto’s van ene conditionering waarmee jou noodgedwongen moest omranden. Er mens tal oorzaken om niet ter willen wordt herinnerd aan watten je zoveel jaar geleden doodop social pers (of jouw backup) zette. Als jou dat inspiratiebron wens aanstaren, dan zoek jouw het zelf bron doodop, sowieso?

Trend
Al dat omzien doen soms meer onjuist dan was: dat ondervindt ook YouTube inclusief alle bespreking doodmoe den jaarvideo’s. We zijn nieuwsgierig hoe YouTube er eind dit klas uitziet. En hoofdzakelijk, welke social pers YouTube gaan na-apen, omdat dat bestaan ene flinke tendens in ie social drukpers-landschap van alreeds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *